Facebook Akan Ditutup Pada Pukul 11 Malam

Mesti korang ingat lagi pasal penutupan Facebook pada 15/3/2011...Tapi sampai sekarang elok je boleh online facebook...Main game bagai....Siap facebook update untuk komen, just tekan "enter" je...Tapi kenapa wujud cakap-cakap kosong dengan memberi mesej kepada di facebook "FACEBOOK AKAN DITUTUP"




Siap pesan suruh save gambar bagai...Isu ni kalau betul sekali konferm masuk berita la...Kenapa la perlu nak besar-besarkan benda yang tak betul ni...Tapi kalau facebook tutup sekali, Mrs. Mimi tak heran, janji blog jangan tutup...hehe...http://www.cute-smiley.com



kredit to Bro Zack

5 comments:

  1. mengarut jer. ni dah macam surat berantai la. dah banyak sangat dapat message camni.

    ReplyDelete
  2. tahnye kalo nk tutup,tutup je la..
    ape de hal kan?? hihi~

    ReplyDelete
  3. nini mohd:tahu xpe....tu menyampah tu,buat penuh inbox je...


    anamizu:tu la, ade mimi kesah ke...kan??

    ReplyDelete
  4. tipu je tu...
    saje nk buat spekulasi murahan..
    hahahaha

    ReplyDelete
  5. mmg pun, lg 1 plus, org yg buat ni..xde keje dah..hhuhu
    ;p

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!