SUPRISE!!!


Hari-hari sebelum cuti Chinese new year hari itu, Mrs. Mimi lepak dengan BestGirlFriendForever. SYOK GILERzzz!!! Tiba-tiba rindu dan teringat masa menyewa rumah dengan member study dulu. Lagi-lagi dengan hozmate+ roomate + bestfriend + siblings = Mrs. Marsh. Rindu kamuu!!!
Berbalik pada cerita asal, lama Mrs. Mimi plan nak lepak dengan BestGirlFriendForever. Maklum la, masing-masing ada hal sendiri, duduk pun jauh-jauh, sorang barat,sorang timur, sorang selatan, utara, barat daya, huhuhu...(Oppsss!! ter 'over' plak, habis semua arah nak bagi tahu, sebenarnya Mrs. Mimi suka geografi, tu yang sakan nak cerita semua arah..hehe)...Mula-mula plan nak keluar jalan-jalan je, suddenly one of us give idea....siapa lagi kalau  Mrs. Ozie punya idea...Kita KARAOKE!!! suprise untuk Mrs. Fify. Kteorang pergi lepak, shopping, masak, makan, on9, main game, PS, semua sama-sama.... Opps!!! MANDI pun sama-sama taw (tapi jangan fikir lain erk, kteorang mandi kat swimming pools okay!!!).


5 of us (masa ni lola tak sampai lagi)

Mula-mula kami memulakan aktiviti dengan menikmati makan tengahari di BB. Kerinduan pada nasi ayam BB, memang membuat Mrs. Mimi semangat pergi kesana. hehe....(asal ayat macam skema plak ni)...Semangat pergi restoran tu, sekali tutup plak...(macam mana boleh lupa,hari itu  Chienese New Year, konferm la tutup). So makan nasi ayam gak tapi restoran yang kat luar dan tepi jalan tu...



 
 Mr. Boi dan Mrs. Ilina


Lepas makan kami pergi karaoke...Yeaaaaaaah!!! Mula-mula segan nak nyanyi, tapi gian dah lama tak karaoke, terus pergi pilih lagu. Opps,terlupa plak nak bagitahu, sebelum start karok. Mrs. Mimi, Mrs. Emma, Mrs. Ilina dan bangboi pergi tandas dulu. (Padahal itu semua alasan nak pergi beli kek)...Akhirnya, kami memutuskan membeli kek untuk Mrs. Fify . Mrs. Ozie plak pergi bawa yang lain karaoke dulu.


 Gambar kek sahaja, Mrs. Mimi tak ambil...sOrry taw!!!
Mesti nak tahu apa yang ditulis kat atas kek tu...

Gempak kan pesanan dari kami....?????????Hehee... Ni hanya gurauan semata-mata taw!!! Tak mo ambik hati, ambik je kek yang kteorg bagi tu...


semangat fify gelek...tak boleh tahan... Goyang yuk!!
BestGirlFriendForeversss!!!

Lepas karaoke je, kami semua pergi starbucks...Pastu window shopping kat Pavillion...Melepak la, apa lagi!!! Jom tengok aksi-aksi kami.

Mrs. Ozzie dan Mrs. Emma


Mrs. Emma dan Mrs. Lola

Mrs. Ozzie, Mrs. Emma, Mrs. Lola dan Mrs. Echa


Mrs. Mimi dan Mrs. Ilina
Mrs. Ilina dan Mrs. Ozzie

Mr. Mamal, Mrs. Fify (mangsa pada hari kejadian) dan Mr. Bard


Nikmat minum tu, sampai nak korek-korek lagi...hahaha
Mrs. Mimi dan Mrs. Ilina

Mr. Mamal nak culik Mrs. Fify ke???Mrs. Fify muke slumber je...Mr. Bard tunjuk muscle nampak..

Mrs. Fify yang sempoi.
Mrs. Ilina, budak kecik...hehee (adek kami smua)
Mrs. Lola yang comel. (kesian muke kepanatan dan kelaparan, baru balik keje kan)
Mrs. Ozzie lead of karaoke!!!yang sweet lagi hot!!!
Mrs. Emma lead of the programs...yang gorgeous!!! 
 Heroes!!!










p/s: I LOVE U'OLLSSS!!!

6 comments:

  1. Kamu.... bila nak kuar same2 plak.. mesti gempak! huhuh

    ReplyDelete
  2. i love all the lessy too!!

    P>S : ape pulak Ili adik!! I laaaaaaa ADIK!! :(

    ReplyDelete
  3. marsh:tu la,ble nak jmpe????20hb ni aku trun s.alam seksyn 7...bleh la, jmpe kt sne... ;)

    ozzie:love all the lessy too!!! adik ke??bukan kak ngah k??
    ;p

    ReplyDelete
  4. Haishh ape ni kak ngah.. Kak ngah tu isteri Apai kan.. I girlfriend Apai jek.. Bhahahahah :)

    ReplyDelete
  5. hahaha...xpe, u kan 2 in 1...hahhaha

    ReplyDelete
  6. love u too mims.. yesss !! ili paling mudaaaa !! wooohooooo !! :)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!