Suara hati ini untuk kamu ~Fify~

Entry ini khas untuk sesorang yang Mrs. Mimi sayang, maka sebelum bermula  Mrs. Mimi minta maaf kerana didalam entry ini, panggilan "aku" lebih selesa digunakan. Beliau yang dimaksudkan adalah cik Fifyana.
Sedih ke yunk??

Walaupun aku baru je mula rapat dengan ko, tapi aku selesa kawan dengan ko sebab ko sempoi, slumber plus kecoh, tapi aku tak kesah sebab aku suka!!! Walaupun baru je setahun kenal ko dan lesssssyss semua, tapi macam-macam kenangan dengan korang. Korang memang BEST!!! Hari paling best, bila kita semua dah berkumpul ramai-ramai. (Entry yang ini: SUPRISE)


Kelmarin, aku ajak bgbard dan emma hantar ko pergi airport. (Mamal dah tentu la kena ajak, orang penting ko...hehe)..Dorang pun memang nak pergi hantar ko, kebetulan aku cuti, memang elok sangat... Masa hantar ko, ko dah start nangis-nangis, aku diam dan tahan je... Konon, kuat la....Nasib bgbard ada buat lawak bagai... Sekali bila hugkiss hantar ko nak naik flight, aku dah tak tahan babe, tiba-tiba je nak banjir kat situ...Huaaaaaaaaarghhhh!!!!



Apa-apa pun aku ada pesanan untuk ko,:

1. Ko sampai KK, jangan tak ingat sini plak!!!
2. Bulan 4 balik taw!!!
3. Aku sayaaaaaaaaaaaaang ko, bah!!!
4. Lessssyss BestGirlFriendForever Babe!!!
5. mmuahhhhh!!!


3 comments:

  1. ;(

    kne happy,xmo sdih2 kang meraung plak fify sorg2 kt sbh tu...
    ;)

    ReplyDelete
  2. hmmmm...jgn risau yew sume...aku akn syg korg smpi akhir hayat aku...korg la kwn dunia akhirat aku...
    jgn sedih2 t nampak x comil..<3

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!