Pondan pun boleh jadi pramugari....

Mesti ada yang tak percaya kan.Pondan ataupun nyah, mereka adalah manusia. Mereka berhak untuk mendapatkan kerja. Semua orang boleh jadi apa yang dorang nak, yang penting usaha. Setuju tak?? Zaman sekarang dah tak kesah sangat jantina, asal tahu buat kerja, mesti ada peluang pekerjaan.


Mrs. Mimi terbaca SENSASI tajuk :

Pramugari Pondan hanya di PC Air Thailand

Gempak la!!!

p/s: Buat penumpang-penumpang lelaki, berhati-hati ye, nak mengorat tu pandang-pandang dulu, kang tersambar yang bukan perempuan tulen.. Mrs. Mimi tak tahu..!!!hahahahaks~




7 comments:

  1. memanglah dorang berhak dapat keje..
    tapi, kalo begini keadaannya, kang makin suka plak dorg bertindak memondan..

    hai..
    ape2 je la..

    ReplyDelete
  2. hahahaha..euwwwww~~
    geli ketiak jap. hahaha. kidding :P

    ReplyDelete
  3. haha kadang mmg kemantopan dorg tu, kalah kite kan? haishh...

    salam kenal tuan umah, tumpang tinggal jejak nih..:)

    ReplyDelete
  4. || A r a W a n i || : nasib bukan kat Malaysia...harap kerajaan Malaysia jangan fikir nak buat macam Thailand plak...

    ♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ :tahu xpe,xleh bla kan??

    Dda Ly : tahu xpe,dorg plak lg hot dr kte... ;)

    ReplyDelete
  5. hehe, susah jgk kan . dunia sekarang ni mcm2. hehe :P

    ReplyDelete
  6. bubu ieQa : tahu xpe, makin moden, makin yang pelik2 muncul...

    ReplyDelete
  7. pondan berjaya..follow my blog..
    ~Kecohnye Kunang~

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!