PENIPU!!!

Mrs. Mimi hari tu, pergi BB, jalan-jalan dengan Mr. B dan adekberadek Putatan. Lepas itu, Mrs. Mimi ternampak penimbang berat kat shopping complex .Penimbang itu, lebih kurang macam gambar di bawah.


Harap maklum, budak berbaju pink itu bukan Mrs. Mimi erk...hehe =P
 Mula-mula, Mrs. Ilina dan Mr. Boi yang guna dulu. Dorang guna okay je, results berat pun memang boleh dipercayai. Tiba-tiba, sampai giliran Mrs. Mimi je, macam biasa lepas tanggalkan kasut, Mrs. Mimi pun semangat la, naik nak timbang. Sekali, jarum penunjuk ni dari 0 naik jadi....


0 kan jarum penunjuk tunjuk...
Ni nak timbang baby, mana Mrs. Mimi muat...hehee

Bukan naik sampai 125kg..... (ni berat sangat plak)
Sekali jarum penunjuk itu, naik sampai takat 0.5 kg (sahaja)....!!! Tungu punya tunggu jarum itu tak gerak-gerak lagi...Arrrrrrrrrrrrrrrrrrrghhhhhhhhhh!!!!
Memang PENIPU kan!!!

Berat anak rebit Mrs. Mimi pun lagi berat dari itu... Haishhh!!!Membazir je duit....Hurm...hampa je~

8 comments:

  1. mungkin dia dah pusing meter kot.. hahaha

    Jom rasakan
    Keranamu Jalan Jem

    ReplyDelete
  2. x logik dek akal 2.. memang tipu sangat.. huu

    ReplyDelete
  3. hoho! nasib baik 0.5kg kalo 1tan lagilah tkejut...dah mcm berat sebijik lori...
    kenapa org suka bnuh diri ek?

    AYUH MATI BUNUH DIRI?

    ReplyDelete
  4. FaKArePa!n : tu kalo berat dh melampau sgt... hahaha
    ;p

    kay_are:memang xlogik lngsng...huhuhu...

    odah + one = odahone : tu berat lori, konfem2 mimi xberat mcm tu... ;p

    ReplyDelete
  5. kak ira:kalo naik sgt, xkan la smpai 0.5kg je bnde tu gerak...

    ReplyDelete
  6. eiii betul la tuh! mane de dia thipu! :)

    ReplyDelete
  7. lyric jezebel lee: ringan sgt tu ben...timbang ringan pun xkn 0.5kg je...
    ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!