Hanya kerana tahun baru!!!

Semestinya setiap kali tahun baru, macam-macam cerita kita dengar. Contohnya: Mat rempit di tahan, Tergadai nyawa akibat kemalangan dan macam-macam lagi. Sempena Tahun baru 2011 ni Mrs. Mimi terpaksa berkorban dan perlu gadaikan sesuatu untuk dapatkan sesuatu semata-mata kerana tahun baru.Haiip!!!

Jangan fikir bukan-bukan taw!!

Mrs. Mimi berkorban dan sanggup gadaikan masa sekejap semata-mata nak buat header baru. Maklum la, tahun baru, mesti nak tukar sedikit. Nampak lebih COOL...hehe...Layout pun dah baru,header pun mesti baru kan...

2010






2011


ada lagi satu Mr. B buatkan spesial for me.


p/s: Apa pendapat korang???Komen jangan tak komen...hehehttp://www.cute-smiley.com

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!