GENG BLOGGER GADIS SEMASA!


Bagi Mrs. Mimi blog Dunia Izryn sangat simple tapi kemas. Mrs. Mimi  suka kombinasi warna dalam blog Dunia Izryn , bertambah-tambah ada warna pink..I like!!!




Syarat-syarat nak join:



1.  GBGS only for GIRLS ok! xkire la blogger2 yang masih bersekolah, student IPT atau pekerja2 yang belum berkahwin

2. Just tinggalkan KOMEN  dan LINK BLOG korang if korang berminat untuk join. dekat blog CIK IZRYN

3.  Korang just perlu buat entry ringkas pasal blog DUNIA IZRYN ni. Sesimple yang boleh ok. jangan la kau buat esei pulak kan. jenuh orang tu nak baca. then BACKLINK  kan kat blog cik izryn tu.

4.  BANNER GBGS tu korang boleh sebat je kat sidebar blog die. kalau nak letak kat sidebar korang pon boleh.

5. Review blog FIRST STAGE akan bermula minggu ni hingga 25hb Feb.

2 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!