YANG SEMPURNAKANKU CONTEST

Contest anjuran Rara.Beliau yang sendiri promote Mrs. Mimi join contest pertama yang beliau anjurkan. Oryte, cyunk I join ur contest!!!


Syarat-syarat:

1. Jadi follower blog Rara

2. Buat entry YANG SEMPURNAKANKU CONTEST beserta gambar insan yang menyempurnakan hidup korang dan kenapa beliau menyempurnakan hidup anda . tak kisahlah , family korang sendiri ke , BFF , bf/gf korang mahupun pet korang . no hal .

3. Letak banner contest dekat entry dan sidebar blog korang dan link terus ke blog ni sepanjang tempoh contest.

4. Tag tiga orang dan pastikan orang yang di tag tu tahu pasal contest ni

5. Sila tinggalkan nama anda dan link entry di ruangan komen entry ni

5. Contest berakhir 28 FEBRUARI 2011 jam 12 malam

Hadiah:

Pemenang pertama
-topup RM30

Pemenang kedua
-topup RM10

3 pemenang saguhati
-topup RM5

Gambar insan yang sempurnakanku adalah
Mereka berdua adalah ibubapa kesayangan. Mereka yang menyempurnakanku kerana tanpa penyatuan cinta diantara mereka berdua, tiadalah aku.Kasih sayang yang mereka berdua berikan kepada aku memberikan kesempurnaan dalam hidup ini tanpa rasa serba kekurangan walaupun aral yang mendatang, semangat mereka menjadikan hari-hariku lebih sempurna.Mereka yang sempurnakanku. SAYANG MEREKA SANGAT-SANGAT!!!

Mrs. Mimi nak tag:

2 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!