Tahun baru, tahun bertuah, hari bertuah!!!

Korang baca tajuk entry mimi tu, macam poyohttp://www.emocutez.com je kan!!! tapi realitinya, semalam mimi dapat tahu yang mimi menang Anniversary GA kak sari, kalau nak tahu, entry yang mana, entry mimi yang ni  Anniversary GA...Macam tak percaya je, http://www.emocutez.commimi main teka-teka je tahun ke berapa, tapi kak sari kata dalam facebook dia ada jawapan, mimi cuba cari gak, tapi tak perasan plak...Kebetulan mimi, orang pertama yang hantar penyertaan, lepas tu tepat plak, wah sangat bertuah http://www.emocutez.com!!! Alhamdulillah, nak tengok betul ke tak, meh tengok sini...Pemenang telah diumumkan: (Klik gambar kalau nak tengok lebih jelas)




Permulaan hari tahun baru 2011 yang mengembirakan, semoga hari-hari akan datang lebih bahagia...

Kak sari siap post entry hadiah apa yang akan diterima mimi, Jom tengok sini!!! 
So sweet, COMEL sangat-sangat!!! http://www.emocutez.com sis!!!http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!