Stylish Blogger Award dari Cik wani



Thanks to the sender of the award and linked this entry to the sender
  • Thank you cik wani sebab kasi AWARD ni kat Mimi @ Peony Pinky. Walaupun blog mimi ni, tak seberapa sangat...Im appreciated it!!!

Share 8 facts about yourself

  • Allergic habuk,sabun serbuk dan belacan...Nanti sekali selsema, mesti demam sekali.
  • suka warna pink tapi tak la terlau obsess 
  • nampak je sombong,tapi kalau dah kenal okay je...
  • suka Tomyam ayam,nyum nyum, hari-hari makan pun tak jemu
  • suka masak tapi lebih suka makan roti dari nasi
  • suka drama korean + mandarin
  • suka mendaki gunung
  • nampak je kasar, tapi lembut  (hehehe, perasan)


mimi nak tag 

semua budak2 GBP


4 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!