SEGMEN:Azam Tahun Baru

Segmen kali ini dianjurkan oleh Cik Diba GBP...Segmen yang diberi nama "Segmen: Azam Tahun Baru"


Ekceli, mimi tak pasang sangat azam setiap tahun baru, bagi mimi setiap hari, mesti ada azam dan semangat yang baru...macam tamak je kan, tapi realitinya, mimi memang akan berfikir apa tujuan dan apa benda yang nak lakukan esok, minggu depan, bulan depan, tahun depan...Tetapi kalau mimi dah malas, Konferm jawapannya "Tidurhttp://www.cute-smiley.com"...hahaha...

Mimi berazam tahun ni nak jadi  teman hidup Chenta sebaik mungkin yang boleh mimi lakukan...Mimi juga berazam nak  bagi parents Mimi sentiasa bahagia dan bangga ada anak macam Mimi...http://www.cute-smiley.com

Yang ni penting, dari tahun lepas tak tercapai-capai lagi...Mimi nak http://www.cute-smiley.com drive kereta balik!!! Mimi pun tak tahu la, sampai bila nak takuthttp://www.emocutez.com lagi, LESEN dah lama ada, tapi fobia dan PENAKUT http://www.emocutez.comtetap ada...!!!

Bagi mimi azam ni sendiri punya suka la, nak azam tahun baru ke, hari baru ke, janji azam tu korang sendiri yang fikir dan usaha tunaikan...Bukan boleh, siapa-siapa tentukan...Okay la...tatataa...


No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!