Segmen: Aku & Drama Korea




Drama Korean, mesti ramai yang suka tonton kan!!! Mana tak ye, siap ada yang sanggup beli VCD lagi... Mrs. Mimi buat segmen ini sebab nak kongsi dengan semua peminat Korean, mana tahu ada cerita baru ke, boleh masing-masing update kat sini...Maklum la, Mrs. Mimi pun dah jarang tengok TV ni, nanti cuti raya cina, boleh la, mimi try search, cerita-cerita yang korang minat itu, jika cerita itu, Mrs. Mimi tak pernah tengok...Orang lain pun boleh tahu, Drama Korean yang baru..Baru-baru ni, Mrs. Mimi ada tengok kat 8tv, tajuk lupa plak...hehe...Best wow!!! Pasal perempuan tu, hodoh,tak reti nak melawa, sekali ada lelaki tolong tukarkan dia, dari rambut keriting macam maggie, jadi lurus...So comel!!! Korang bagitahu la, Drama Korean yang korang suka tengok, Mrs. Mimi suka tengok "Princess Hour " dan " Prince Hour"...


Syarat-syarat penyertaan:

  1. Follow my blog " PeONy PiNky"...(kalau dah follow tu, jangan rajin plak folow lagi,hehe)
  2. Buat entry tajuk "Segmen: Aku & Drama Korea".
  3. Bagi link entry korang kat komen entry mimi yang ini.
  4. Jangan lupa letak bina  yang ini

21 comments:

  1. http://ressaceca.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-dan-drama-korea.html

    Finished ! :DDDDD

    ReplyDelete
  2. cik ana join dah..hihi

    http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-drama-korea.html

    ReplyDelete
  3. okehh..saya joinn..udah siap. sile lah singgah yeah.

    http://mstutustylo.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-dan-drama-korea.html

    ReplyDelete
  4. http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-drama-korea.html

    saya join! :D

    ReplyDelete
  5. CIK YAYA DAH SIAP BUAT!!! HEHE http://sichumelpinky.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-drama-korea.html

    ReplyDelete
  6. Nice Segmen mimi~..^^
    http://loveiscinta85.blogspot.com/2011/01/geng-blog-pink-segmen-aku-drama-korea.html

    ReplyDelete
  7. me dah wat n3..=D
    byk sgt yg suka sbb mmg suka korea kan. tp sikit jer la letak citer.

    ReplyDelete
  8. hee..aJa da buat..

    http://feezavavivilavi.blogspot.com/2011/01/geng-blog-pink-segmen-aku-drama-korea.html

    ReplyDelete
  9. wahhhhhhh ! nak join ! tapi xtengok sangat cite korea.. hee

    ReplyDelete
  10. @siti fatimahxpe,u letak cte yg u penah tgok je...

    ReplyDelete
  11. @hamzah ianjoin je, segmen ini tak mengira jantina lelaki atau perempuan...Just share pe yang lu dh penah tgok!!

    ReplyDelete
  12. joined.....(^_^)

    http://comelstory.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-drama-korea.html

    ReplyDelete
  13. nk join..nk join...hehehehehe...

    http://efipurpleshine.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-drama-korea.html

    ReplyDelete
  14. Salam.

    Saya dah join.

    http://roszaliza.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-drama-korea.html

    ReplyDelete
  15. dear farah join ye . .
    http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/01/geng-blog-pink-segmen-aku-dan-drama.html

    ReplyDelete
  16. Salam.

    Saya dah buat da..

    http://roszaliza.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-drama-korea.html

    ReplyDelete
  17. sy join juga! (:

    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/01/segmen-aku-drama-korea.html

    ReplyDelete
  18. http://meshafiza.blogspot.com/2011/01/salam-readers-annyong-haseyo-ade-sihat.html

    sorry! baru berkesempatan nk buat. hope korg enjoy bace entry nie oke. sarang heyo! :D

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!