School holiday vs Christmas's day

http://www.cute-smiley.comFirstly, mimi nak wish Merry Chirtmas kepada semua rakyat Malaysia yang meraikannya...Sorry wish lambat...Maklum la, sibuk bercuti...hehe...

Cuti wekend ni, memang agak busy sebab, mimi dan family pergi bercuti di Cameron Hignlands...Bukan selalu dapat bercuti ramai-ramai, percutian kali ini, 2 adik mimi tak dapat join sebab dia kena kerja dan sorang tu, ada program lain...Jom tengok gambar-gambar ketika di sana:




Tak pe, walaupun tak cukup korum, best la gak bercuti dengan family kali ini, mana tak ye, family mak su yang dah turun cameron last week pun turut turun lagi sekali...Semua disebabkan anak-anak beliau yang suka mandi air terjun "LATA ISKANDAR"...Mak su plak suka shopping tea kat sini...Mimi pun sempat shopping ckit...Jom tengok gambar kat sana:

Baby kecik tu, anak maksu yang last.."AQIF"

Ni gabungan semua yang ada semasa percutian di sana.

ni ladang teh kat sana, luas kan??


Mimi pergi dua hari 1 malam je...Kami menginap di Hotel Jasmine (dekat area depan KFC)...Ahad pagi, paksu ajak shopping strawberry kat Kg. Taman Sedia dekat dengan rumah Hana..Selepas mandi kat Lata Iskandar, kteorang pun gerak balik PJ... Sampai PJ, tolong ma masak, pastu Mimi keluar dengan my chenta cari http://www.cute-smiley.com tapi tak ada saiz mimi yang supra, maka kami beli ... "eh rahsia la"...Okay la dah panjang sangat, Okay, take care semua!!!

2 comments:

  1. amboi ! best gila dapat gi bercuti :) hee

    ReplyDelete
  2. @siti fatimahhehe...bkn slalu dpt bkumpul...mesti la best gler!!! ;p

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!