Mrs Mimi masuk majalah!!!

Macam tak percaya kan???tapi ini kenyataan taw, tak ada edit-edit atau tipu-tipu. Mrs Mimi masuk majalah REMAJA...Walaupun, tahun lepas punya cerita, ada  Mrs Mimi kesah!!! huhuhu...Sebenarnya, lupa nak update bagitahu korang semua. Segan, malu, takut ada yang kata perasan ke, huhu...Event UHS masa main bowling, tiba-tiba je wartawan REMAJA nak temuduga Mrs Mimi, on jela...Sekali keluar plak kat Majalah Remaja Keluaran 1 April 2010.


Event :STRIKE For Peace!!!

 Hadiah dan hamper yang disediakan untuk pemenang..

Aman Malaysia pun turun la...

 Presiden AMAN Malaysia (Datuk Zaki) & Presiden UHS (A'an Budak Baik)

 Abg din belon, dengan semangat ye!!!

 Waktu untuk makan!!! Peace!!!

 Tekunnya buat kerja...
 AJK event

Unregistered High School dalam Majalah REMAJA keluaran 1 April 2010.!!!



Betulkan, Mrs Mimi masuk majalah..Walaupun kecil je gambar Mrs Mimi  itu, Mrs Mimi tetap nak kongsi dengan korang...huhu...

4 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!