LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH

Tadi mimi BWhttp://www.cute-smiley.com lepas tu ternampak plak pasal ini...Mimi pun join jela....
http://www.cute-smiley.com

 
Syarat2 dia sangat senang

1.) Mesti follow ini Blog.... kenape??? sebab hadiah hanye untuk follower ye....
2.) Buat satu Entry Dengan Tajuk " LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH" Angkat gambo di atas dan letak dalam entry tersebut and make sure link kan terus ke blog aku atau link entry ke sini .
3.) bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen sini ok . 
4.) kalo mau letak di side bar pun boleh.linkkan ke sini 
     hueeeeeeee T________T
5.) Tarikh tutup 31 Januari 2011 

http://www.cute-smiley.comKalau nak join klik " LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH" ...

4 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!