Justin Bieber Pondan!!!

Mesti terkejutkan, bila baca tajuk entry  " Justin Bieber Pondan!!!"...Cuba korang bayangkan, jika JB jadi pondan, konferm, mesti ada yang pengsan tengok JB makeup macam perempuan...Nak tengok gambar JB bila makeup tak???Dari COMEL macam ni...


Bila dimakeupkan jadi macam ni plak...

Ni bukan pondan, tapi dah macam badut...haish, macam-macam la...Kalau nak tahu cerita lanjut klik SENSASI....


credit sumber dari SENSASI

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!