Justin Bieber imsonia....

Kesian Justin Bieber, ramai budak-budak perempuan tengah termimpi-mimpikan http://www.emocutez.com dia, tapi Bieber susah nak tidur http://www.emocutez.com malam...Tak pe, JB tidur siang pun boleh, janji jangan tak tidur,nanti penyakit lain plak dapat...Haish, mimi bagi nasihat macam ni, macam la, Bieber tu baca blog mimi ni, haih...Sumber dari myMetro

 Walaupun JB insomia, jangan la buat muka berkerut macam tu....

 Tengok tu, tak nak senyum lagi...http://www.emocutez.comTry give me BIG SMILE, Justin Bieber..

 Comel je memek muka JB kat atas tu...http://www.emocutez.com

 Ala,mengantuk ye...Tak pe, JB tidur dulu ...
Ni JB tidur ke nak pose ni dear..


p/s:Peminat perempuan jangan tengok sampai http://www.emocutez.com lepas tu berdarah hidung macam ni http://www.emocutez.com...hehe...Relax sudah!!!

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!