I + U = ICE SKATING

Minggu lepas, Mr. Bard cadang nak tengok wayang, tapi bila Mimi cek nak booking je, semua FULL...Mimi bagi idea, kita redah je...Kitaorang try tengok kat Sunway Pyramid je...Sekali, ramai betul orang kat sana, nak keluar balik, Mr. B dah malas + merajuk (tengok cara dia pun dah tahu)...Seriously, dah tak ada idea nak buat apa dan pergi mana kat area situ... Mimi try fikirhttp://www.emocutez.com tempat lain yang best ada kat situ , teringathttp://www.emocutez.com Bowling, tapi tak jumpa plak, Mr. B tiba-tiba ajak main Ice Skating...ALAMAK!!! Lama tak main, berani ke nak main lagi....Warrrrrrrggggghhhhhh!!! Serik taw, jatuh masa pertama kali main ice skating dengan Marsh..."Sakit pinggang + punggung I nok!!!http://www.emocutez.com"...Tapi kali ni main ice skating dengan Mr. B kali ini,  Mimi tak jatuh, huh selamat!!!http://www.emocutez.comPadahal dalam hati cuak gak, kang jatuh, tak pasal-pasal sakit lagi...Alhamdulillah tak jatuh, http://www.emocutez.com Mr. B sebab bagi semangat main ice skating. Lepas itu  Mr. B siap ajar dengan lepas kan tangan dia, tak bagi  Mimi  bergantung dengan dia, dia suruh Mimi berani dan konfiden main benda adventure ni, http://www.emocutez.comhuh!!! mendaki gunung pun tak cuak macam ni taw...hehehe...Mimi cuba gak main sorang-sorang tapi tak berani la main kat tengah-tengah, kang kena langgar, jatuh plak...(negative je fikirnya minah ni)...Okay la tu, janji dapat kang main kan, "Kau ada ke??"hahahahaha (gila berlagak)...Okayla, sebelum membebel yang merepek meraban, ni ada gambar masa main ice skating dengan Mr. B....


No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!