Happy Birthday Sweetlove @ Mr. B

Kepenatan dan kehangatan malam tadi masih terasa hingga kini, mugkin hangat sebab tengok Faizal Tahir perform best giler!!!siap terjun dalam air, memang gempak la...Bertambah pula, dengan hari bahagia yang untuk  Mr. B...Happy birthday Sweetlove!!! Semoga berjaya dalam hidup dan kerjaya yang Mr. B ceburi...http://www.cute-smiley.comI always with you, Sweetlove...Tak mo, nakal-nakal taw... http://www.cute-smiley.com

Semalam mimi & Mr. B keluar main ice skeating lagi...hehe...tak serik main, tapi best sangat, bila tengok dia senyum sebab happy...Dalam hati berbunga-bunga tengok dia suka..Lepas itu, malam plak kteorang pergi tengok AJL 25 kat Stadium Bukit Jalil dengan Fara, Irwan,Mr. Presiden UHS & Datin Ayunie...Sangat seronok walaupun ramai macam semut api...huhu!!! Habis je AJL itu, kteorang cadang nak makan kat Awan Besar, sekali tutup plak...tapi masa ni la, kteorang sempat buat suprise kat Mr. B...Ayu dah bagitahu awal-awal, pasal benda ni...Masa on the way cari kedai makan, Fara plak mesej "Kteorang trun kte trus suprise die...Tp mimie lyan2 la dlu die lam kete ye...hehe..Jgn smpai die tahu ;p" Nasib baik dia tak keluar cepat dari kereta, kalau tak, tak jadi suprise nanti...Sekali Yama dan Nida pun sampai, makin ramai la masa itu...Apa-apa pun, mimi suka dan sangat-sangat seronok malam tadi, Terima kasih semua yang terlibat malam tadi...(eh eh, macam mimi plak yang dirai, agak-agak korang yang dirai itu HAPPY tak???)...Mimi dapat rasa dia HAPPY walaupun penat...Tapi keseronokkan kteorang itu terjejas sedikit, dek kerana ada seorang "uncle" yang anti sosial...Layan pelanggan macam tak nak layan, kalau tak  nak layan, tak payah bukan kedai...Huh, nasib baik cepat-cepat pergi kedai biasa, mimi & Mr. B makan, baru lega sedikit api kemarahan tu...Balik dengan senang hati...Seronok kan bila kita tengok, orang yang kita sayang gembira...????Nak tengok gambar ke??Nanti ye!!!

6 comments:

  1. best gila tengok ajl livee ??? huiyooo~ hee

    apa pun , hb tok si dia tu ~ hee

    ReplyDelete
  2. Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
    Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

    Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

    ReplyDelete
  3. @siti fatimahhehe...best la gak...tgok live,so tahu pe yg jadi tp kt tv xkuar...huhu

    nanti mimi smpaikan...

    ReplyDelete
  4. @Mr. Swiftthanz Mr. Swift...folow anda jugak!!

    Happy new year 2011 for u too...hehe
    sempat je...

    ReplyDelete
  5. nak pixa! nak pixa! nak pixa!

    ReplyDelete
  6. @Nabyhahmenanti la dgn penuh sabar ye sis...huhu ;p

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!