Geng Blog Pink: Segmen Shopping Online







Segmen Shopping online by cik Yaya...Segmen ni khas dibuat untuk Geng Blog Pink.Okay la, tanpa membuang masa, mimi nak kongsi dengan geng-geng sekalian, mimi selalu shopping online kat mana...

Mimi ni peminat shawl dan seangkatan dengannya, mimi selalu usha shawl dan inner dari Ayunar...Konferm, tak menyesal la, kalo beli kat sini..Mimi selalu sangat beli kat sini, sekali beli mesti banyak, lebih dari 3 tapi sekarang mimi dah kurang beli sebab selalu kalau keluar je, nampak shawl cantik beli, sampai dalam almari mimi tu, dah penuh tak tahu nak letak mana, ada yang beli, tak pakai, sebab sayang punya pasal, hehe...Inner still akan beli la, sebab kat Ayunar kita boleh pilih warna yang kita suka, tak payah susah-susah nak cari...Jadi kalau nak shopping inner silang atau shawl macam yang mimi pakai ni, Jangan lupa shopping di Ayunar.


Disebabkan buat segmen ni, mimi nak promote yang Mr.Bard (my CHeNTa) dan kakak dia (Kak Ngah) baru je buat blog untuk shopping online. Nama blog itu "Cute Beauty Line ". Sebelum ni, kak ngah selalu ambik customer dari keluarga dan kawan-kawan yang dah kenal, jadi sekarang baru nak mencuba jual secara online. Alhamdullillah, okay la cuma baru-baru ni pihak pengurusan Cute Beauty Line  sibuk siapkan rekaan yang terbaru untuk pasaran akan datang.Cute Beauty Line ni jual barangan hampir kesemuaanya daripada hasil tangan sendiri. Kalau nak tempah pun boleh, isi je form kat website Cute Beauty Line. Insyaallah tempahan akan disiapkan secepat mugkin. Barang yang baru dipasarkan sekarang adalah  LIMITED EDITION BOOKMARKS. Sebab apa letak Limited Edition sebab, Bookmarks yang dihasilkan oleh Cute Beauty Line adalah hasil tangan daripada kak ngah sendiri, gabungan daripada batu-batu pearl yang unik dan warnannya yang menarik..Insyaaallah, Cute Beauty Line akan pasarkan produk baru...Tungguuuuuuu!!!
Ni contoh gelang tangan yang kak ngah buat untuk mimi awal tahun lepas...



~ Fresh Water Pearl with Toggle clasp and butterfly dangling ~

Cantik kan, kalau korang nak tempah bagi tahu mimi pun boleh, janji korang bagi ukuran lilit tangan korang...Okay, berjumpa entry akan datang...

4 comments:

  1. ewah3 kemain lagi ye shopping..hik3

    ReplyDelete
  2. wah..thanks ye buat..sorry lambat terjah..besh kan ayunar..

    ReplyDelete
  3. @anamizuAna, tapi sekarang dah kurang...nak kne bjimat sikit... ;p

    ReplyDelete
  4. @.cik yaya.a'a,sangat2 best!!!gerenti xnyesal kalo shopping situ...

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!