CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

 
 

 Syarat-syarat penyertaan:
1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni (DONE)
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni (DONE)
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*(DONE)
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !(DONE)
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011




 
 
Kalau saya menang, Mimi nak beli baju 1 set sekali dengan shawl yang sedondon, supaya kalau Mimi nak pakai baju yang beli itu, tak yah risau nak cari shawl yang sesuai...huhu...
 

2 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!