Be a Pirate Couple!!!

Tengah-tengah nak update ni http://www.emocutez.com, tiba-tiba mimi teringat nak kongsi dengan semua, gambar masa event anniversary UHS yang ke 3. Kalau nak tengok gambar-gambar yang lain boleh pergi blog mimi yang lagi satu  UnReG!STeReD H!GH SCHooL.   
Tema malam tu adalah "Pirate Of The Jungle"...Memang best sangat-sangat!!!Gempakz giler!!! Gambar bawah ni, masa sebelum bertolak,tengah sibuk pasang khemah dan masa nak makan... saja mimi gabungkan kan...hehe...Nak tengok yang lain-lain, tengok kat facebook..

 

Malam tu, kami iaitu Mrs. Mimi dan Mr. Bard bercadang nak pakai sedondon macam couple http://www.emocutez.com...

ni Mrs. Mimi


 Yang bawah ni Mr. Bard



Gambar kat bawah ni, hasil gambar yang di gabungkan...


Okay tak, COMEL ke, MACHO ke, HENSEM ke, CUN ke???


 Kalau nak tengok gambar lagi meh, tengok kat facebook UNREGISTERED HIGH SCHOOL...!!!

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!