WEIRD @ PELIK!!!!

 Ada macam-macam yang pelik kat dunia ni... Entry kali ni mimi nak kongsi pasal
"Rumah pelik". http://www.cute-smiley.com
 Rumah Boeing 727
memang panjang je rumah ni...mesti boleh main lumba lari...hehe... 

 Rumah berbentuk Toilet
rumah ni pelik tapi unik, sebab memang payah macam ni...kreatif betul diaorang ni...

 Rumah berbentuk kasut
rumah macam ni ada dalam kartun ape erk, lupa plak...tapi memang comel je...
 Rumah versi terbalik
Macam mana la keadaan dalam rumah tu, memang tak dapat nak bayangkan... 

 Rumah Gelembung bulat
Rumah ni mesti dalamnya luas.. 

 Rumah di celah batu
Bahaya betul rumah ni, unik memang unik tapi kalau tiba-tiba bati tu merekah, tak ke nanya...huhu...

 Rumah berbentuk piano dan gitar
Kreatif sangat-sangat, cantik je rumah macam ni, dengan tingkap banyak...siap ada tangga kat dalam gitar tu...Cantik beb!!!

http://www.cute-smiley.com

2 comments:

  1. best betol ade uma unik cm tu eh..huhu

    ReplyDelete
  2. tu la, tp berani ke nak duduk rumah mcm ni??

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!