Tahun baru "Layout" pun baru..

Simple je layout mimi kali ni...Sebenarnya banyak kali dah tukar layout, hampir setiap bulan kot...hehe...Kita tengok jela, layout ni bertahan berapa lama...

SURPRISE !!!

http://www.emocutez.com

Insyaallah lepas ni mimi nak tukar header plak..Disebabkan tak berapa nak sihat  sangat, so tak larat nak design header...Idea pun entah lari ke mana...hehe...Nantikan header terbaru mimi...
http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!