SEGMEN:PECAH AIS PINK!!!




Buat pengetahuan semua, mimi ada join " Geng blog pink" yang dianjurkan oleh cik Yaya.
Segmen kali ini adalah Pecah Ais Pink..!!!

Firstly, mimi nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab usaha cik yaya ni sangat mimi hargai sebab, dapat la kumpul geng-geng yang minat pink...boleh share idea, minat dan tambah kenalan...



 Nama penuh yang diberi oleh kedua ibu-bapa adalah Nor Hamizah binti Azmi. Dilahirkan pada 14 April   1989. Sekarang baru je abis belajar dan grad di UNiSEL. Korang semua boleh panggil  "Mimi". Mimi  memang suka pink sangat-sangat sejak kecik!!!so bagi semua geng yang dah add mimi tu, tapi mimi belum add, bagi hints skit taw...Takut tak perasan plak...Mimi suka blog yaya ni sebab banyak info menarik dan yang penting dia suka pink, blog pun pink, lagi la mimi suka terjah...hehehe...


nak tahu siapa ahli-ahlinya klik sini

6 comments:

  1. hehe thanks buat entry ni..hhe jap ag yaya masukkan nama eh..umo kte same hehe

    ReplyDelete
  2. a'a, umo kita sme...
    ;)
    yaya ni memang suke pkai contact lens erk??
    cntik!!!

    ReplyDelete
  3. hai geng blog pink!!!
    saye syisyi.....b my folower k!!!

    ReplyDelete
  4. whoa , sis jugak nie . hehe :D

    salam perkenalan , GBP

    ReplyDelete
  5. whoa , sis jugak nie . hehe :D

    salam perkenalan , GBP

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!