Segmen Realiti dan Fantasi




Segmen kedua khas untuk Geng Blog Pink - "Segmen Realiti dan Fantasi" ...
Segan plak nak kongsi dengan korang, hish malu plak nanti korang baca...(ngada-ngada plak, sekeh kang)...hehe...
Realiti dan Fantasi bagi mimi...

Realitinya, impian mimi nak pakai tema serba pink dalam hari yang bersejarah untuk mimi, maksud mimi tak kisah la, masa tunang @ bersanding nanti..Dah la mimi pasang niat tu, dari time sekolah lagi...(gatal,muda-muda dah berangan)

 macam over plak macam ni kan...tapi tetap comel...


simple tapi smart!!!
http://www.cute-smiley.com

Insyaallah bakal menjadi realiti, doakan mimi taw...

Impian mimi yang hanya fantasi sahaja, mimi berangan boleh cakap dengan flora dan fauna, pastu khawin dengan anak raja...hehehe



11 comments:

  1. hahaha suke dgn pelamin tuh! minat giler okay..hehe yg pasal kawen ngan ank raja tu mmg fantasi..sbb anak raja sekarang high taste..hahaha jgn lupe terjah blog kwn lain ye..

    ReplyDelete
  2. hah, sebab tu fantasi yaya....hehehe angan2 mat jenin...hhuhu

    ReplyDelete
  3. alololo sweet, comelnyee =)

    ReplyDelete
  4. zati: comel kan pelamin tu, kalo pink semestinya comel...kan??

    thanz dear~
    =)

    ReplyDelete
  5. yay , mau kawin dengan anak raja ?
    kawan laa dengan keturunan raja , haha :D

    -GBP-

    ReplyDelete
  6. aina:kalau kawan konferm boleh dapat,kalau khawin susah kan???
    hehehe tu jd impian fantasi je...
    ;P

    ReplyDelete
  7. hye dear gbp.

    bab nak kawin ngan ank raja tu nil rsa smua pernah berangan sal tu kan. haha.

    n 1 lagi, kita sama r. nak berkawan ngn flora fauna. hehhe. ni msti kesan kpd sama tarikh lahir kn.. heeee :D

    ReplyDelete
  8. wah3...hehe...
    boleh dpt ke anak raje 2.hik2..
    GBP :)

    ReplyDelete
  9. nil: sebab besday kte sme, tu minat kte sme...Nice to meet u, dear...keep in touch...
    ;)

    aja:konferm xdpt ye...kalo dpt, pn hanya raja dihati mimi je...hehehe...
    ;p

    ReplyDelete
  10. ecadwinkyasha: mimi juga...hehe

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!