Segmen Idola Fashionista - (GBP)






http://www.emocutez.comSegmen ketiga dari cik yaya kita, khas untuk Geng Blog Pink..Mimi ni memang suka bergaya, tapi makeup tu yang payah, suka makeup orang, tapi diri sendiri tak suka makeup...Lebih suka nature beauty, hehe...Jom tengok siapa pilihan mimi sebagai pencentus idea untuk berfesyen...Jeng..jeng...
v
v
v
v
v
v
v
v
v

http://www.emocutez.com
(buat iklan jap)
http://www.emocutez.com
okay la, mimi suka tengok style Heliza & Yuna.


Dorang ni walaupun bertudung, still pandai bergaya mengikut kesesuaian tempat dan majlis... Mimi cuma tambah sendiri stlye headband macam kat entry ni (klik sini)...Mimi ni suka cipta style sendiri, biar nampak lain dari yang lain...Mimi ada buat headband sendiri taw, nanti mimi ingat nak jual kat blog...Bila dah siap  semua stok yang mimi nak jual kat korang, nanti mimi update dalam blog mimi "PeoNy PiNky"...

Nasihat mimi, boleh je kalau yang bertudung bergaya, asalkan kita selesa dengan penampilan kita...Jangan terlalu mengikut trend orang, sampai menyeksa diri sendiri.....Okay, la kita bertemu di entry akan datang...Wasalam...
http://www.emocutez.com

4 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!