"SAYA NAK MASUK BLOGLIST ELLEN"

Mimi suka baca blog ellen ni sebab banyak info-info dan cerita-cerita yang menarik...Paling mimi tak boleh lupa entry yang ni "KERANA TUALA WANITA-PELAJAR MENGANDUNG 20 EKOR ANAK TIKUS"... Seyez memang http://www.cute-smiley.comterkejut mimi baca entry tu...Ingat sampai sekarang...huhu...Bagi pendapat mimi if ellen nak bagi blog ellen lagi cantik... Header tu guna warna terang ckit dari backgroud, baru naik...senang orang nak tahu nama blog ellen...http://www.cute-smiley.comHope ellen tak kesah, mimi bagi pendapat je...apa-apa pun, isi blog, memang best...http://www.cute-smiley.com
 p/s: Jom terjah blog ellen!!!http://www.cute-smiley.com

3 comments:

  1. Thanks dik join segmen ni..hehe...thanks juga untuk pendapat tu..suka sangat..hehe

    ReplyDelete
  2. urwelcme sis...sbek sis ske,mimi just bgth pe yg terbit dr atie...hehe
    ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!