Salah masuk toilet!!!

http://www.cute-smiley.comArrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggghhhhhhhhhhhhhhhh......http://www.emocutez.commimi yang salah masuk kehttp://www.cute-smiley.com??? Tak mugkin la, mimi yang salah...hurm, memang sah, salah pakcik tu, macam mana la pakcik tu boleh slumber masuk tandas perempuan ni...Memang http://www.cute-smiley.comterkejut sangat-sangat dan teramat-amat , boleh plak tak tutup pintuhttp://www.emocutez.com, adothyai memang tak boleh terima... Kenapa lah mimi dah sampai tandas hujung baru perasaan, tak pasal-pasal  mimi kena masuk terus tandas tu, nasib baik dia tak perasan, kalau tak tak pasal-pasal je mimi nanti...Lama gila mimi tunggu dalam toilethttp://www.emocutez.comnak keluar takuthttp://www.emocutez.com...Yelah, dibuatnya pakcik tu memang betul-betul salah masuk, kesian plak kat dia... MALU..!!!kalau dia sengaja, naya la mimi...

Dalam 15 minit gak mimi dalam tandas, nak keluar memang takut la, siap dia boleh basuh tangan bagai kat singki... Keluar-keluar je tandas, mimi cek balik sign tandas tu








Betul la untuk perempuan, jadi bukan salah mimi...Macam mana boleh pakcik tu salah masuk ni, sign tandas lelaki macam ni la...





kan pakai seluar tu, kenapa masuk yang pakai skirt plak...Adothyai, sekali time lunch tadi, boleh plak terserempak dengan dia,bukan dia yang malu, tapi mimi taw...!!! Dah malas nak cerita panjang, sebab mungkin pakcik tu betul-betul tak perasan kot, dia keluar pun muka slumber je...Hurmmmmmmmmmmmmmmm......

 

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!