Reunion " We was born 1989" - Part 2

Entry ni nak sambung cerita yang entry "reunion "We was born 1989", (klik tajuk entry, kalau nak baca entry yang dimaksudkan)..Diingatkan entry kali ini agak panjang...


Selepas kemalangan kecil tue, mimi agak tak keruan gak la...Fikir nak jawab pe dengan ayah nanti...Tapi, mimi cuba gak nampak COOL, dah la majlis reunion, jumpa member-member sekolah rendah dulu, bukan senang nak jumpa, walaupun tinggal satu taman, masing-masing sibuk study, kerja lagi, time ni mimi dah nekad tak akan rosakkan mood mimi...Setelah bincang punya bincang cik eza kita yang bakal pengantin tu yang drive..


Selamat je sampai Desa Waterpark, kteorang pun cari port nak bersantai...Lepas je dapat tempat, kteorang setting tempat untuk game...Wow, sangat menarik game-game yang cik muzai sediakan.. Selepas settle je main game, kteorang makan berjemaah, hehe...Sedap sangat lauk ayam merah tu.. (sorry mimi tak habiskan nasi, kenyang makan ayam,hehe)...

Nak tahu, group mimi menang game susun puzle no 1, pastu main baling belon no 3, last game, main botol marathon, no 2...Lepas makan, muzai buat game individu, selain tukar-tukar hadiah, ada game sampingan... cik muzai yang pakai baju purple tu, mimi pun ada menang masa main game sampingan itu. Lepas puas mandi-manda, kteorang pergi karokhttp://www.cute-smiley.com!!! Kat Wangsa Walk...



 Semoga ikatan persahabatan kita semua, tak akan putus, walau di mana kita berada...





http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!