Our Memory in Taman Wetland

Tiba-tiba je mimi teringat time praktikal dulu....So merajinkan diri untuk edit gambar-gambar time kat Taman Wetland...Next entry mimi buat yang kat Taman Botani plak...Yang best nya kat sini, staf semua rapat satu sama lain...best la, sebab masing-masing care 1 sama lain...hehe...Dorang gak selalu tolong mimi dan hana buat kerja, kalau kteorang tak tahu, dorang yang ajar...banyak benda yang kitaorang belajar kat sini..


jap iklan

http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.com
http://www.emocutez.com

Puas dah menari...hehehe...Jom pergi terjah Entry sebelum ni : Praktikal Part 2




kebanyakan gambar mimi ambik time kteorang punya BBQ....Miss u olls....
http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!