Masukkan emotion dalam ENTRY.

http://www.emocutez.comKalau nak bagi entry tu lagi menarik, mimi cadangkan guna emotion, kebetulan plak ada orang tanya, macam mana masukkan emotion dalam blog ENTRY...Senang je, meh tengok sini.

  1. Mula-mula masuk website ni
  • http://www.emocutez.com/
atau yang ni
  • http://www.cute-smiley.com/
      2.  Pilih emotion yang disukai dan klik pada gambar, nanti akan keluar macam ni
      3.  Selepas itu, kalau guna
  • http://www.emocutez.com/
copy code HTML (pada arah anak panah)

 
kalau guna,
  • http://www.cute-smiley.com/
copy dalam kotak "Code cho Blog" (pada arah anak panah)



       4.  Masukkan ke "New Post", klik "Edit HTML" di bahagian new post, dan paste di 
            tempat seperti  yang di tunjukkan dalam gambar macam ni




    5. Klik preview, kalau tiada paparan ERROR, klik "Publish Post"atau SAVE...  
(DONE)

http://www.emocutez.comp/s: sebarang pertanyaan sila tinggalkan komen di entry ini.

2 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!