Marhabba Laila

Mesti ada yang pernah terdengar atau tertonton cerita ni...Apa pendapat korang cerita ni??? 

BEST kan~!!!
Mula-mula, mimi macam tak berminat nak tengok...Bila tengok jalan cerita dia, makin lama, makin berminat plak...Walaupun my cHeNTa ada berlakon sekali dalam ni, sejujurnya, sebelum ni, selalu je miss...Mana tak ye, balik kerja je, dah penat, pastu http://www.emocutez.com...Bangun-bangun pagi http://www.emocutez.combaru teringat, tak tengok cHeNTa malam tadi...http://www.emocutez.comhuhuhu...Minta maaf http://www.emocutez.comkerana terlupa http://www.emocutez.com...hehe...Apa-apa sejak tu, terus mimi remind dalam hp...(semangat nak tengok)...Jom tengok Marhabba Laila...Setiap Isnin pukul 9.30 pm di TV9...Saksikan percintaan yang tidak mengenal beza umur...huhu...












ni ada sedutan cHeNTa berlakon....

Kalau nak tengok episod-episod yang lain, klik kat sini Marhabba Laila

2 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!