Makna Hadiah untuk si dia...

Hadiah pun ada makna taw....tapi kalau suka-suka je nak bagi pun boleh...Janji ikhlas dan tak mengharap balasan...Jom tengok makna hadiah untuk si dia:http://www.emocutez.com


JAM TANGAN
Tanda mengingati setiap masa dan waktu.

CINCIN
Tanda ikatan kasih yang abadi.


GELANG
Tanda mesra

RANTAI LEHER
Ikatan cinta yang perlu perhatian.

SUBANG
Tanda penghargaan dan penghormatan.



KASUT
Sentiasa mengambil berat/prihatin.


PAKAIAN/KAIN
Semoga kasih berkekalan dan dekat selalu.


PAYUNG
Tanda kasih dan sentiasa ingin melindungi.

MINYAK WANGI
Tanda cinta


BINGKAI GAMBAR
Sentiasa merindu dan tak ingin berjauhan.


BUKU
Bersifat terbuka dan bertolak ansur.


BUNGA
Tanda perkenalan dan tanda sayang


COKELAT
Semanis cintamu.


LAGU/CD/KAD UCAPAN
Mengabadikan cinta


SEJADAH DAN ALQURAN
Tandanya kekasihnya itu menyayanginya dunia dan akhirat.

4 comments:

  1. kalau bg adiah ank kucing...hehehehe

    ReplyDelete
  2. alamak, kalo ank kucing xpasti...pndapat mimi, sebab nak tunjukkan sifat kemanjaan kot...hehehee

    ReplyDelete
  3. i bought for him wallet..means??

    ReplyDelete
  4. yana:wallet means nak suruh dia menyimpan dan beringat2 untuk masa depan kot...hehehe
    ;p

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!