Lif kereta...

Ingat manusia je ada lift ke??? Kereta pun ada taw...Macam tak percaya pun ada...tapi ada baik dan buruknya penggunaan lift kereta ni...

Ni tunggu turn lift terbuka untuk masuk kedalam...


 Bila lampu hijau dah menyala, kita masukkan kereta kita...


Bila kita dah masuk dalam lift ni, belah kanan mesti ada board ni..


Ni kawasan luar bangunan


No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!