Kalau nak gigi cantik dan sihat..???

Korang nak http://www.emocutez.comgigi sihat tapi still cantik. Jom tengok petua yang mimi amalkan.

  1. Pilih berus gigi yang sesuai dengan saiz dan umur anda.
  2. Berus gigi setiap hari sekurang-kurangnya 3kali sehari.
  3. Menggunakan straw ketika minumhttp://www.emocutez.com. Ini kerana untuk mengelak warna air melekat pada gigi anda.
  4. Banyakkan memakan buah-buahan dan sayur-sayuran.http://www.emocutez.com
  5. Gosokkan kulit lemon pada gigi depan anda selama 3-5minit. Kemudian bilas, amalkan setiap hari, dan lihatlah hasilnya. *p/s:Jangan mengosok gigi dengan ubat gigi setelah melakukan petua ini.
  6. Amalkan memakan gula-getah yg ada Xylytol
p/s: mimi bukan doktor gigi tapi hanya berkongsi apa yang tahu...http://www.cute-smiley.commmuah!!!http://www.emocutez.com

2 comments:

  1. @fyda razakapa lagi, amalkan la, if berjaya, tu 1 benefit for u dear... ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!