Jom tukar ke bahasa Pirate (Facebook)

Jeng-jeng, disebabkan wekend ni mimi ada program UHS yang bertemakan 
"Pirate of the Jungle"


 Ni flyers untuk event UHS " 3rd Anniversary"
Tiba-tiba mood excited nak tukarkan bahasa "English (US)" ke  "English (Pirate)"

 Pergi kat page facebook di bhagian bawah. Cari "English US" yang warna biru. Selepas itu, klik perkataan itu.


Nanti akan keluar seperti ini..


Selepas itu pilih bahasa yang anda mahu. Macam yang mimi mention kat atas, mimi nak pilih  "English (Pirate)". maka mimi klik di "English US"
Selepas itu, klik "English (Pirate)". Selepas itu, klik button "close"..
maka jadi la...
Kalau nak perubahan, anda yang perlu bertindak...hehe...

http://www.emocutez.com

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!