I ♥ Headband

http://www.emocutez.com mimi memang suka pakai headband, masa first time pakai tu, agak segan la, sebab ramai pandang macam mimi pakai apa je taw...Now makin lama, makin mimi berani cuba style macam-macam dengan headband ni. Lagi bertambah seronok, Ayun pun pakai gak...


First mimi beli kat KL Sentral je, time tu tengah tunggu geng-geng lain datang nak pergi meeting...Second, mimi beli terus kat  Ayunar. Ayun ni peramah dan suka kongsi tutorial pasal tudung kat blog dia (nak tengok klik nama ayun). Mimi bagi korang tengok gambar-gambar mimi dengan headband.


http://www.emocutez.comnanti mimi update tutorial pakai shawl dan headband...

*p/s: minta maaf ayun, minta copy gambar ye... 

2 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!