Happy 1st Birthday PeONy PiNky

Alhamdulillah, genap setahun sudah blog PeoNy PiNky...Walaupun pada asalnya just nak tulis blog ini untuk luahan diri sendiri, macam diari, lama-lama atas kerjasama yang diberi, blog ini ditambahkan dengan info-info yang lebih menarik...Biasa la umur baru setahun jagung, tak ada la canggih sangat blog ni...tapi insyaallah, akan dipertingkatkan lagi supaya korang tak bosan baca blog ni...dan terutamanya, mimi sendiri tak bosan dengan blog ini...hehehe...kalau penulis blog sendiri dah bosan, apa lagi orang lain yang nak baca blog dia..betul tak???http://www.cute-smiley.com


mimi ada buat kek khas untuk blog Peony Pinky...hehe...


Harapan mimi, semoga mimi akan terus dilimpahi idea dan panjang umur untuk terus memajukan blog "Peony Pinky"...Walaupun tak ramai follower, janji GENG BLOG PINK (GBP) sentiasa suport satu sama lain. Thanks to cik yaya sebab telah mewujudkan geng ini di dalam alam maya.Semoga GBP akan terus hidup dan dikenali ramai...(macam YB bagi ucapan plak)...

3 comments:

  1. epy burfday pinky peonky, hope akan terus sukses & sukes =)

    ReplyDelete
  2. zati & zqah:thanks u olls...Insyaallah, wish me luck!!!syg korang!!!!
    ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!