Gila SweeT MacaM GuLa...!!!!

Mimi tadi try cari gambar-gambar untuk design sticker buat reunion untuk wanita yang lahir tahun 1989, wanita ke perempuan pun sama kan...tak mo jadi isu plak ye...Tiba-tiba mimi jumpa 1 gambar, eh 2 gambar... 

pergh, memang SWEET giler, tengok terus terbayang-bayanghttp://www.emocutez.com (berangan)...hehe...Sekali-sekala berangan tak salah kan...(jadi mat jenin jap)...Mesti korang tertanya-tanya, gambar apa yang mimi suka sangat tengok tue...Nak tunjuk ke http://www.emocutez.com, tak http://www.emocutez.com...hurmmmmmmmmmmm....Okay la, share la bagi korang tengok...kang merajuk plak....huhuhu...kalau korang dah tengok nanti, rajin-rajin la komen entry mimi...pasal gambar ni ke pasal mimi ke, no hal la...janji jangan yang merepek ye...

Dengan ini saya, Mimi selaku empunya blog ini ingin mempersembahkan:-
http://www.emocutez.com

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



Ada lagi....
http://www.emocutez.com
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


SWEET sangat-sangat kan???
Last gambar....
http://www.emocutez.com
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v


http://www.emocutez.com


2 comments:

  1. wahhhhhh comel la :) suka2
    gambar ke 2 paling sweet ! ;PP

    ReplyDelete
  2. siti fatimah:tahu xpe,sis pun ske pix tu...huhu
    ;p

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!