DONUT

http://www.emocutez.com
 OH TIDAAAAAAAAKKKKKKKKK!!!!!

I LOVE DONUT!!!!
http://www.emocutez.com

Selain donut yang ma kesayangan buat dan makcik-makcik kecayangan buat la...ada macam-macam jenis donut, yang mimi tahu dan pernah cuba...korang pernah rasa yang mana je???
http://www.emocutez.com


Korang rasa mana paling best???http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.com
nak kena dapatkan donut big apple jugak....lama tak makan, teringin plak...http://www.emocutez.com


nak tahu, kenapa tiba-tiba je mimi tulis entry donut ni...semua disebabkan cerita  
"DONUT"
kat astro ria kemarin (09122010)...Cerita mengisahkan lelaki lembut tang di gelar "DONUT"...huhu...



No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!