"Contest Aku dan Masa Silam"

Hopefully sempat la join contest ni...Dianjurkan oleh me suya

 Syarat-syarat penyertaan:



Gambar yang dipertaruhkan:


 Persamaan dari dulu hingga kini:

http://www.cute-smiley.comMimi still bermata bulat dan besar (tu asset mimi dan keturunan,hehe),
http://www.cute-smiley.comSampai sekarang gak, mimi still suka warna pink (tak percaya ke, tengok jela gambar tu, dah terbukti kot)
http://www.cute-smiley.comMimi dari kecil suka bergambar, kalau ada camera je, mesti nak pose.
http://www.cute-smiley.comMimi sampai sekarang lasak, dulu panjat meja, panjat kerusi, sekarang panjat gunung atau bukit plak..

Perbezaan dulu dan kini:
http://www.cute-smiley.comMimi dulu tomboy tau, pakai baju kurung masa kecil pun kena paksa, haha...sekarang dah jadi lembut + ayu sedikit (perasan plak mimi ni,hehe)...
http://www.cute-smiley.comDulu mimi ni comot, tak reti nak melawa atau cantik-cantik ni, pagi keluar rumah elok je mak pakaikan baju cantik, balik rumah dan comot + kotor, mana tak ye pergi main-main...Sekarang, pandai gak la nak jaga kecantikan yang asas..


http://www.cute-smiley.comMimi tag zaimah

6 comments:

  1. wahh...
    ditag...
    akn ku jalankn tanggungjawab ini...
    ngee~~

    ReplyDelete
  2. heheeh rajinnyer masuk contest.. heheh

    ReplyDelete
  3. tq join..all checked.
    good luck

    ReplyDelete
  4. @Miss ZymahBagus2, cyunk ko lebih la cazen ksygn ku....
    ;)

    ReplyDelete
  5. @Lovely Bellahehe...sje try2, mne th if da tuah...u try la contest ni... ;)

    ReplyDelete
  6. @me suyathanz dear...yeah, sudah di terjah oleh penganjur...
    ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!