cheater!!!!

Walaupun kes ni dah lama, tapi mimi tetap nak kongsi dan ingatkan korang semua...Supaya tak ada la yang tertipu lagi...Suatu hari adik mimi dapat mesej berbunyi macam ni


sms dari no.+6285298316807 

nasib adik adik mimi mesej tanya mimi dulu, kang tak pasal dia rugi RM30, yang penghantar ini untung RM30...dah tak ada kerja lain ke apa dorang ni, kerja nak menipu orang je...cuba cari kerja yang halal, kalau susah sangat jadi sapu sampah sukarela, lagi bagus, kerja tu pun mulia taw, sebab ada nya mereka yang buat kerja itu, negara kita jadi bersih...

Kesimpulannya:
 
Tolong jangan percaya dan layan mesej-mesej macam ini, nanti korang yang rugi...!!!!
Beringat-ingat sebelum terkena...

http://www.cute-smiley.com

2 comments:

  1. myza pun dah kena hari tu, ngah mamai bace... pelik, ayah aku kan dah meninggal...haha! bongoks punye org!

    ReplyDelete
  2. myza:mimi penah kena tp dia call, kata mimi menang pe ntah, tapi slange endon...sengal je...siap minta no akaun, memang tak dapat la jep...
    ;p

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!