Alamak popular plak tak pasal-pasal

Sepatutnya, tak payah kot sampai masuk berita @ surat khabar, buat malu je...Haish, nasib baik jauh sikit dari rumah mimi...Aduhyai, nak masuk  berita @ surat khabar biar la yang best-best ni pasal sampah...Secara jujur, buat serabut kepala mimi je kalo http://www.cute-smiley.com area situ, dengan bau, jalan yang tak berapa nak rata tu, haish...memang agak tak syokk nak cerita la...Kalau nak tahu cerita lanjut,http://www.cute-smiley.com klik sini

2 comments:

  1. alamak..x tgok berita lak tadi..
    kalau x, mest tau ape benda nye tu kan..huhu

    ReplyDelete
  2. yana kat berita harian smalam ada yunk...

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!