You sMiLE I sMiLe...!!!

Lagu ni dah lama kot, tapi aku still suka nyanyi...maybe kena dengan diri aku, makna tak ye...aku suka tengok dia senyum dan secara tak langsung aku pun akan turut tersenyum...

Wow!!! so SweeT...!!!
(cair babe, macam aiskrim kena panas tu...hehe...poyo plak...)

kalau tengah marah pun boleh tak jadi...mana tak ye, aku plak tersenyum tengok dia senyum...dia selalu buat aku tersenyum, dengan memek muka, gelagat dan aksi-aksi dia pasti akan mencuit tindak balas saraf senyum aku...
(ni merepek dah ni...bila plak ada saraf senyum...hehe)

bukan aku je, orang yang berada di sekitarnya pun turut tersenyum...tak percaya, try kawan dengan dia...konferm korang pun akan selalu tersenyum kalau tak tahan sangat mesti tergelak punya...(dapat sedekah senyum sekali)...
Jom join nyanyi lagu ni...mana tahu, korang yang tengah bersedih pun boleh happy and kembali tersenyum...alamak dah macam tajuk laju izwan pilus je...hehe


YOU SMILE I SMILE by Justin Bierber


Oh
Yeah
Mmmm

I'd wait on you forever and a day

Hand and foot
Your world is my world
Yeah
Ain't no way you're ever gon' get
Any less than you should
Cause baby
You smile I smile (oh)
Cause whenever
You smile I smile
Hey hey hey

Your lips, my biggest weakness

Shouldn't have let you know
I'm always gonna do what they say (hey)
If you need me
I'll come right there
From a thousand miles away
When you smile I smile (oh whoa)
You smile I smile
Hey

Baby take my open heart and all it offers

Cause this is as unconditional as it'll ever get
You ain't seen nothing yet
I won't ever hesitate to give you more
Cause baby (hey)
You smile I smile (whoa)


You smile I smile
Hey hey hey
You smile I smile
I smile I smile I smile
You smile I smile
Make me smile baby

Baby you won't ever work for nothing

You are my ins and my means now
With you there's no in between
I'm all in
Cause my cards are on the table
And I'm willing and I'm able
But I fold to your wish
Cause it's my command
Hey hey hey

You smile I smile (whoa)

You smile I smile
Hey hey hey
You smile I smile
I smile I smile I smile
You smile I smile
Oh

You smile I smile


You smile I smile
 

No comments:

Post a Comment

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!