WRONG NUMBER...!!! (untuk 18 sx)


"KENAPA AKU TAK SUKA ANGKAT CALL  & BACA MESEJ DARI NOMBOR YANG TAK KENAL"

Dah lama kejadian ni berlaku, tapi aku still tak bleh lupa...makna tak ye, penat-penat balik kerja, konon nak tidur awal, sekali terganggu dengan satu panggilan dari orang yang tak kenal, pastu mesej berderet-derat, berkenalan bagai la...aduhyai....bukan aku nak bajet cantik ke apa...cuma cari la orang lain n time tu biar la betul sikit...orang sibuk nak tidur, dia sibuk kacau plak...dah la tengah-tengah malam...

Biasa nya memang aku tak akan layan no tak kenal ni, tapi yang buat aku terbalas mesej dia, kebetulan nama orang yang dicari tu sama plak...aku ingat member aku...sekali bila aku selidik dan terbukti yang aku bukan orang yang dicarinya...Pastu dia tak habis-habis minta maaf, tu tak kesah la...yang aku geram tu siap nak berkenalan bagai,memang terus aku kata  
"TAK NAK...!!!" 

tapi tak paham-paham gak, rupanya beliau silap hantar MMS... gambar yang bukan-bukan...banyak plak tu...

TAK SUKA...!!!!!


p/s: Buat kawan-kawan aku yang dah tukar nombor baru tu, jangan gatal-gatal mizkol dan xbgth dia tu sape...kang xpasal-pasal sampai bila-bila, aku tak balas mesej korang...Just nak berhati-hati je, bukan sombong...Bukan ke mengawal lebih baik dari mencegah...



6 comments:

  1. Like2!!
    Aku pun pernah kene... bukan takat laki je, pompuan pun pnh dpt... Pelik btul manusia... nak berkawan approach la btul2.. dasar pengecut!

    ReplyDelete
  2. tue la, payah nak jangka orang ni...macam2 perangai ada kan...

    ReplyDelete
  3. hye dear.. thanx tau sebab recommend kan blogshop cupcakes tu. :)

    eh anna pon pernah kena gak tp x de lah sampai ada dpt sms/mms yg bukan bukan tu. and betullah tindakan mimi tu.. kita memang tak sepatutnya ada contact dengan orang yang silap no ke hape. kalau dia kol and dia salah orang tu kan.. terus cakap salah no and terus letak fon. Itu sebaiknya yang kita kena buat. :)



    p/s : ini ada tips sikit-

    What is the time people will usually get online? | Tips waktu sesuai untuk publish entry

    ReplyDelete
  4. anna:kalo dh beli nanti,komen2 skit ye...mne th,nanti bleh beli gak...ekceli,i xpenah try lg...mber yg slalu tempah...

    thanz dear...kita kne btindak dgn betul,kalo x,xpsl2 je,jd kes lain...

    ReplyDelete
  5. bEtuL3..... pALing xsUke kALO oRg tUe kEnAL kitE tApi kitE TAk kEnaL...
    Tak mEmaSAl jEr mSg2 tAk hEnti2...
    cOL tak hAbes2....
    nYampAh !

    ReplyDelete
  6. tu pun sme...kita xkenal dia, tp dia je yg kenal kita...mslh gak tu...msej main2 plak...
    tp kalo cre baik,boleh lg nak dilyn,mne tahu tbe2 kita teringat yg kita knal dia...hehe
    ;)

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!