TAKUTNYA ....!!!!




Pergh, memang http://www.emocutez.com,seram, http://www.emocutez.com bengang, http://www.emocutez.com, kecewa sangat dengan berita yang baru je aku baca kat metro hari ni pasal IBU SANGGUP DIPERKOSA DEMI ANAK. Seyez sangat kesian taw, dah la nak merompak pastu nak rogol plak...Cuba bayangkan ibu, kakak, adik permpuan, isteri atau anak perempuan korang yang kena...mesti korang tak suka...Eksiden ni buat aku lagi takut nak tinggal sorang-sorang kat rumah...Bukan tu je, nak jalan sorang pun dah tak berani...Lagipun CHENTA hati aku selalu pesan supaya berhati-hati, jangan keluar sorang...

Kalau dulu, aku sangat berani dan terasa selamat...Jalan balik sorang dari sekolah asrama dekat area Klang tu nak pergi KTM, pergi jalan-jalan sorang kat KL, MID....
NOW memang aku sangat tak berani, so jangan tanya kenapa payah sangat nak ajak aku keluar...Parents aku pun risau nak bagi aku keluar, bila macam-macam kes terjadi sekarang melibatkan perempuan...Dan jangan cakap aku ni tak berdikari sebab kalau nak keluar je mesti ada teman, kes-kes macam ni buat aku lebih berhati-hati...Buat kaum wanita dan semua pembaca, Sentiasa berhati-hati, bila dan dimana-mana kita berada...apa-apa pun boleh terjadi kan, walaupun duduk rumah sendiri...
Kalau nak tahu cerita lanjut Klik myMetro

http://www.emocutez.com

4 comments:

  1. setuju, memang kene berteman.. takoot.. huhu

    ReplyDelete
  2. tahu xpe...mimi pun g ne2 ,mesti kena berteman...

    ReplyDelete
  3. ha...ye ke?? akak tak baca lagi metro...jap lagi baca la...

    sedihnya..jahat la perompak tu..eeeeeee

    ReplyDelete
  4. sis elyies:yup...kcian sangat...baca taw, jgn xbce...huhuhu

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!