Tag dari cik manis yayan...Beliau menanyakan soalan yang berbentuk subjektif...alamak kena jawab karangan ke ringkas tapi padat, ceeeh macam la jawab exam...hehehe
=P
_______________________________________________


1. http://yanyanthecumel.blogspot.com/ di mata kalian. blog aku ler tu.(belum tengok, sila blogwalking.)


di mata mimi blog cik yayan ni adalah tempat untuk sidia meluahkan isi hati atau berkongsi pendapat dengan bloger2 yang lain...


2. nama blog anda dan kenapa letak nama tu.


♥ PeONy PiNky ♥
  •  ♥  = saja nak cantikkan...hehe
  • PeONy  = Sejenis bunga yang sangat cantik
  • PiNky = warna fevet aku..
3. nama URL blog anda dan dari mana datangnya idea itu.
URL blog http://sichumelpinky.blogspot.com/...
hah, baca je, jangan senyum2 ke gelak2 ke...sichumel tu panggilan member-member rapat aku,pinky tu fevet color aku, so aku gabungkan la...hehe 
walaupun korang nak kata aku perasan ke ape, aku peduli ape,huhu...bukan ke kita kena bersyukur dengan apa yang kita ada...maaf ni bukan perasaan riak atau bangga...saya cuma ikhlas untuk berkongsi bersama kalian...

4. apakah method dalam penulisan blog anda.
method?? kena ada ke...tulis apa yang terpikir je...


5. apa perasaan anda bila lihat blog orang cantik dan menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri cantik tp merendahkan diri)
Konferm la nak yang cantik, da ke nak yang buruk....biasa nya saya akan cuba perbaiki blog ni menjadi yang lebih cantik...huhu...tengok mood la...kalo dah malas sangat, buat derk je....

6. bilakah blog anda diwujudkan.


December 2009...hari tak ingat...


7. siapakah orang yang pertama tahu dan menjadi follower blog anda?


tak berapa nak ingat tapi rasa ye, cik Marsh yang folower dlu...coz dulu buat tapi xaktif, lepas abis stdy ni bwu aktif...

8. sila tag 5 nama lain untuk menerima award tersebut dan forwardkan syarat-syarat ini




2 comments:

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!