Tag by YAYAN

1. apa benda paling penting dalam hidup anda?
- benda xda kot tapi paling penting adalah nyawa...

2. benda terakhir korang beli pakai duit sendiri?
- nuget kat cinema...huhu

3. dimana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?
- saya nk buat kat rumah jela....tema tu xpasti maybe hitam pink....hehe

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
- ofcoz!!! sedang bercinta. =D

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
-nak sampai ke syurga, insyaallah... =)

6. novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
- REMAJA time  gambar aku ada kuar tu...(hehe...bulan bpe ntah, gila lama xbeli)

7. antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
- ma, tapi dengan ayah pun ada gak...dua2 boleh k?? huhu...

8. namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
- tak tahu nak jawab la....tetttttttt...

9. adakah korang basuh baju korang sendiri?
- mesti la,tapi kalo malas msuk mesin basuh je....

10. di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
- Mekah,paris dan semua la dalam dunia ni...

11. pilih salah satu, peluk atau cium?
- ak tamak boleh??? sayaaaaa nak dua2 gak!!! hehee

12. beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
- nama dia Izyan Nadhirah Mohd Izani
- kami iaitu mimi dan bard, panggil dia JIJAH(nama manja untuk dia)
- dia ni buah hati Arm...hehe

13. 5 lagu yang korang suka and selalu dengar?
-Gadis semasa by yuna
-Kau pasti gila by ANGELIKA
-kekanda adinda by Atilia dan monoloque
-bila cinta by Filianti Vlee
- pelengkap hidupku, Eren


14. 5 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini ?
-kerbil, siti fatimah, hasnulhassan, elyies, mamazakwan


6 comments:

  1. owh mimi, dah jawab da upenye. ruperupenye soalan yang same dengan yang timah tag :)

    ReplyDelete
  2. Kerbil;yeke??
    xpe2,ksian kne jawab byk kali plak...

    ReplyDelete
  3. eeeeeeehhh mimi, kita da jawab & da wat tag ni :)

    ReplyDelete
  4. na tawu jawapan saya? tengok je kat blog :)

    ReplyDelete
  5. siti dan kerbil:thanks u olls...

    ReplyDelete

Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!