SAYA SUKA BLOG AWAK LA !





  image
segmen dari En Ben ashaari

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

Jeng jeng di persembahkan  5 BUAH BLOG YANG SUKA SANGAT MASUK BACA adalah:



saya suka sangat masuk baca blog zai sebab dia selalu update entry tentang dia, dan kadang-kadang dia suka share lawak-lawak dan info-info yang menarik...Di tambahkan plak, beliau adalah sepupu saya...Love u zai!!!


saya suka sangat terjah blog marsh sebab, dia ni memang pandai pasal seni-seni ni...selalu hasil kerja dia mesti dia update dalam blog...dan buat pengetahuan semua, beliau ni adalah orang yang pertama aku kenal kat Unisel dan seterusnya menjadi roomate aku dari fes sem sampai la grad...Dia la yang rapat dengan aku...we all dah macam adik beradik...kami juga berkongsi nama mak yang sama...Alamak panjang plak aku story pasal dia...Okay la, next blog is.....


saya suka sangat baca blog yan sebab dia punya blog menarik, ada je yang baru-baru dan pelik-pelik...header la, design blog la...tu yang buat saya tertarik nak baca selalu...hehe...Lagipun yayan ni dah macam adik saya dah, so nak update pasal dia kena la terjah blog dia la...hehe...


Blog Cik Khumaera ni plak saya suka sebab dia ni rajin update blog dia, walaupun sakit...dia pun rajin komen entry-entry saya...Senang cte, RAJIN...hehe...Walaupun baru je kenal dia, itu pun dalam dunia blog ni...dia memang peramah...Apa-apa pun nak ucapkan Selamat Pengatin Baru dan semoga cepat sembuh...


 Cute Beauty Line ni adalah blog baru...Saya suka terjah blog ni sebab kebanyakan barangan yang dijual adalah HANDMADE...biasanya ambik tempahan dari orang yang terdekat TETAPI sekarang  mula berjinak dengan mencuba pasaran di dunia blog...Disebabkan masih baru, saya pun nak promote kat semua tengok-tengok kalau berkenan boleh la tempah...

Limited Bookmarks adalah barangan TERKINI....

Jangan ketinggalan untuk memilikinya...


SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG Miss Zymah 

    6 comments:

    1. waaaa...tq mieza..luv u 2 3 4 5 6 7 8 9 ++++

      ReplyDelete
    2. zai:luv u 10 ++++++++
      hehehe...
      syira:thanz dear,sudi singgah my blog~

      ReplyDelete
    3. mimi, mashehhhhh.
      mimi pun dah macam kakak yan tau.
      al maklumlah tade kakak. huhu
      sayanggg byk2 :))

      ReplyDelete
    4. Omagah... Thanks Amy... aku menulis bukan kerna nama....hehehe... mcm lagu Ramli Sarip plak! :P

      ReplyDelete
    5. yan:urwelcme...
      xde hal la...mimi okay je...

      marsh:urwelcme...hang memang pndai selit2 lagu ye...hehe
      =p

      ReplyDelete

    Thanks sebab sudi singgah blog Mrs Mimi yang tak seberapa ni, sila komen my entry untuk memberi semangat...Love u olls!!!